Nieuws | Volgt u ons al op Facebook?


Om patiënten sneller te informeren bij nieuws uit de praktijk heeft Medisch Centrum de Linden sinds kort een Facebook-pagina. Als u onze pagina volgt blijft u automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.
Klik hier om naar onze Facebook-pagina te gaan.

Of zoek op Facebook op 'Medisch Centrum de Linden'.Nieuws
Digitale leefstijltoer dokter Tamara
Digitale leefstijltoer dokter Tamara
Geplaatst: 31 mei 2020
Dokter Tamara de Weijer is een inspirerende huisarts die een missie heeft om Nederland gezonder te maken! Nu het corona virus om zich heen slaat willen veel mensen weten wat ze naast goede hygiƫnemaatregelen zelf kunnen doen om hun weerstand te vergroten. Tamara organiseert een digitale leefstijltoer waarbij ze samen met een aantal vooraanstaande specialisten interessante webinars geeft over onze weerstand en het immuunsysteem. 3 juni alles over het vrouwenhart samen met cardiologe dr. Janneke Wittekoek!

Lees meer
Eikenprocessierups
Eikenprocessierups
Geplaatst: 18 mei 2020
De eikenprocessierups is een rups die vooral in de maanden mei, juni en juli in sommige eikenbomen voorkomt. Contact met de brandharen kan klachten veroorzaken.

Lees meer
Makkelijk en snel betrouwbaar advies over uw gezondheidsklachten
Makkelijk en snel betrouwbaar advies over uw gezondheidsklachten
Geplaatst: 7 mei 2020
Twijfelt u of u contact met de praktijk moet opnemen? Of wilt u graag makkelijk en snel betrouwbaar advies over uw gezondheidsklachten? De volgende websites bieden u de juiste informatie.

Lees meer